İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Mini Elbise Nasıl Kombinlenir? 

Önce şu konuda bir anlaşalım. Mini bir elbisenin mevsimi ya da zamanı yoktur! Her mevsimde ve her ortamda rahatlıkla tercih edilebilecek olan zamansız bir moda parçası mini elbiseler doğru seçimlerin yıldız parçası olabilir. İstenilen renkte ya da modelde tercih edebileceğiniz mini bir elbise için yapabileceğiniz kombinlerin sınırı olmadığını söylemekte şimdiden fayda var. Mini elbisenin en doğru ve çarpıcı kombinleri için yazımızın devamına göz atabilirsiniz. 

Ne Tür Mini Elbiselerle Karşılaşabiliriz? 

Mini ve dar kesim elbiseler moda dünyasında daha çok karşımıza siyah renkte çıkmaktadır. Moda dünyasında ‘Little Black Dress’ akımı olarak bilinen ve en zamansız tercihlerden olan mini elbiseler elbette yalnızca siyah renkle sınırlı değildir. Farklı renklerde mini bir elbiseye sahipseniz tarzınızı konuşturmak için aslında pek çok şeye sahipsiniz demektir. Mini elbiselere yakışan en güzel parçaların başında ceketler gelmektedir. Şık bir blazer ya da kumaş bir ceket ve topuklu ayakkabılar ile birlikte yapacağınız kombini çarpıcı aksesuarlar ile tamamlayabilirsiniz. Mini boy kıyafetler genelde riskli parçalardan olsa da doğru topuk boyu sayesinde bedeninizde dengeli bir görüntü oluşturarak doğru görünüşü yakalayabilirsiniz. 

Düz renk mini elbiseler için bir diğer spor tercih ise kısa kot ceketler olabilir. Kot ceketle birlikte spor bir çanta ve Conversler günün kurtarıcısı olabilir. Ayrıca düz renk mini elbiseler için kış aylarında yapılan bir diğer kombin yöntemi kazakla kombinlemektir. Kısa boy bir kazak ile mini elbiselerinizi kombinleyerek kıyafetlerinizi mevsime göre değerlendirebilirsiniz. Ayrıca mini elbiseler için kazaklarla yapılan kombinler gibi tercih edilebilecek bir diğer parça da gömleklerdir. Belinizden bağlayarak gömleklerinizi elbiselerinizle kombinleyebilir ve yaz aylarında farklı bir görünüm elde edebilirsiniz. 

Farklı Renk ve Desende Mini Elbiseleri Nasıl Kombinleyebiliriz?

Elbette mini bir elbise yalnızca düz renk olmayabilir. Son dönemlerde sıklıkla tercih edilen yoğun çiçek desenleri dar modeller için oldukça revaçta olan bir seçimdir. Çiçek deseni modellerinde olan bir mini elbise için yapabileceğiniz en güzel kombin zaten elbisenin kendisidir! Risksiz olması ve her ortama uyum sağlaması açısından mini elbiseler kendi başlarına bile doğru aksesuarlar ile iddialı bir kombin olabilirler. Orta boylarda tercih edeceğiniz bir çanta ile birlikte minik bir taşlı kolye tercih edebilirsiniz. Mini elbiselerde daha yalın bir görünüm hâkim olduğu için kalabalık aksesuarlar tercih etmek doğru olmayacaktır. Elbisenin yalın formunu destekleyecek şekilde tercih edeceğiniz şık ve sade formda aksesuarlar ile birlikte renklerin dansından ve güzel bir saç modelinden destek alabilirsiniz. 

Yorumlar kapatıldı.