İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Oversize Moda Nedir ve Nasıl Ortaya Çıkmıştır? 

Pandemi sürecinin moda dünyası üzerinde yaptığı değişikliklerden en önemlisi daha rahat ve esnek bir tarzın benimsenmesidir. Son dönem modasının en rahat parçalarını oluşturan bol kesim tercihler oversize olarak isimlendirilir ve kişilerin kendi bedenlerinden daha büyük parçalar tercih etmesiyle ortaya çıkmıştır. Oversize olarak isimlendirilen bol tişörtlerin en doğru ve şık bir şekilde nasıl kombinlenebileceğini öğrenmek isterseniz yazımızın devamına göz atabilirsiniz. 

Bol Tişört Kombinleri Nelerdir?

Bol bir tişört ile kombin yapmak istediğiniz zaman renklerden ve farklı stiller denemekten korkmayın. Bol kesim tişörtünüz eğer düz renklerdeyse o zaman altına oldukça cesur seçimler yapabilirsiniz. Oversize tişörtler nasıl kombinlenir? Bol ve düz renk bir tişört altına her türlü kumaşta pantolon tercih edebilirsiniz. Kot bir pantolon ve bol düz renk bir tişört seçimi yaparsanız o zaman ayakkabı ve çanta konusunda sınırları aşabilirsiniz. Spor ayakkabılar, modası geçmeyen Converse modeller bu kombinin eşsiz parçalarından olabilir. 

Eğer düz renk bir bol tişörtü kot pantolon ile tercih etmek istemezseniz o zaman şortlar yaz mevsiminde oldukça rahat bir şekilde istediğiniz görünüme kavuşmanızı sağlayabilir. Bol tişörtlerinizi mevsime uygun olarak belinizden bağlayabilir ya da çeşitli süveterlerle birlikte kış mevsiminde de kullanmaya tercih edebilirsiniz. Ayrıca bol bir tişörtü güzel bir örme hırka ve şort ikilisiyle birlikte kombinleyerek yaz akşamlarının serin havasında en şık siz olabilirsiniz. 

Düz renk modellerin yanında bol tişörtlerinizin çizgileri, çeşitli renkleri ve modelleri olabilir. Yatay çizgili tişörtler son dönemde oldukça modadır. Bu nedenle eğer bol tişörtünüz bu son dönemin modellerinden olan yatay çizgilere sahipse en kolay seçimle ortamın en doğalı siz olabilirsiniz. Bol ve renkli tişörtünüze eşlik etmesini istediğiniz diğer renklerle birlikte yapacağınız cesur ve eğlenceli seçimlerde gözlerin size dönmesine yardımcı olacaktır. 

Bol Tişört ile Yapılan Kombinler Kimler İçin Uygundur?

Kesim ve model açısından bol tercihler pek çok vücut tipine uyabilmektedir. Kilolu kişiler için çeşitli parçalarla oldukça doğru bir tercih olabilir. Ancak zayıf kişilerin bol tercih ederken belirli sınırları kendilerine çizmesi gerekebilir. Sokak modasının ve plaj havasının zamansız bir parçası olan bu bol tişörtlerden birkaçının dolabınızda mutlaka bulunması gerektiğini söyleyebiliriz. İster şık bir ceketle çabasız bir görüntü yaratın ya da isterseniz sıcacık bir hırkanın altına giyerek akşamınızı ısıtın! Her şekilde bol tişört ile yapabileceğiniz kombinlerin sayısı sınırsızdır ve yakalamak istediğiniz tarza göre çeşitli ana parçalarla muhteşem bir şekilde kombinlenebilir. Kombin her ne olursa olsun tek temennimiz güzel bir anınıza eşlik etmesi!  

Yorumlar kapatıldı.