İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Tarz Sahibi Olmak İsteyen Erkekler İçin Öneriler Nelerdir? 

Moda, giyim, stil denildiği zaman genellikle akla kadın modası gelir. Modada ve özgün stillerde erkeklerin dokunuşlarından bahsetmemek imkânsızdır. Tarz sahibi olmak isteyen erkeklerin dikkat etmesi gerekenleri ve önemli tüyoları ise yazımızın devamında okuyabilirsiniz. 

Erkeklerin Dikkat Etmesi Gerekenler Nelerdir?

Tarz sahibi olmak isteyen erkekler için öneriler nelerdir? sorusunun cevabı için yazımızın devamını inceleyebilirsiniz. En önemli konu temizlik! Tarz olmanın temel gerekliklerinden bazıları:

Düzenli olarak duş almak, deodorant kullanımını bir rutin haline getirmek ve diş bakımına dikkat etmektir. Bu nedenle temizlik süreçlerini aceleye getirmeden dikkatli bir şekilde gerçekleştirmek gerekir. Bunu bir rutin halinde devam ettirmek oldukça önemlidir. 

Pek çok kadının ilk olarak dikkat ettiği bir diğer unsur ise parfümdür. Çok yoğun ve boğucu kokular yerine kaliteli ve teninize uygun bir koku tercih etmelisiniz. Bu şekilde dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz.

Tarz sahibi olmak demek, her zaman en pahalı şeyleri giymek anlamına gelmez. Bu nedenle size uyduğunu düşündüğünüz tarzın inceliklerini ve özgün detaylarını sizin belirlemeniz daha önemlidir. Doğru tarzı yakalayabilmek için kendinizi iyi bir şekilde tanımalısınız. Böylece isabetli parçaları seçebilirsiniz.

Erkek Giyim Tarzları Nelerdir?

Erkek giyim tarzlarından bahsettiğimiz zaman karşımıza ilk olarak Casual kavramı çıkmaktadır. Giyim tarzları söz konusu olduğu zaman Casual giyim kavramı, gündelik giyimi karşılayan bir stildir. Casual giyim tarzında temel olan üç özellik vardır. Bunlar rahatlık, gündelik ve resmiyetten uzak olmasıdır. Ancak casual giyim tarzı modanın ve günlük hayatın farklı şekillerde değerlendirilmesi ile birlikte kendi içerisinde de 3’e ayrılır. 

Business Casual : Resmi iş kıyafetlerinden daha rahat seçimlerin yer aldığı bu tarzda profesyonel bir görüntü amaçlanır.

Smart Casual : Daha sportif seçimlerle dinamik görüntünün hedeflendiği bu giyim tarzında denim ve chino kumaş pantolonlar ön plana çıkar.

Free Casual : Adından da anlaşılacağı gibi günlük olarak yapılan özgür seçimlerin tümünden oluşmaktadır. 

Bir diğer erkek giyim tarzı ise Outdoor giyim tarzıdır. Sportif bir görüntünün hâkim olduğu bu tarzda, doğa sporlarını ve spor yapan erkekleri düşünebiliriz. Sportif ve kullanışlı bir tarz olan Outdoor tarzın parçalarını günlük hayata uyarlayarak dinamik bir görüntü yakalamak da mümkündür.

Düz ve detaysız giyim tarzını karşılayan bir diğer tarz ise Basic giyim tarzıdır. Şık ya da çekici olmak gibi bir durum söz konusu değildir bu nedenle rahat bir giyim hedeflenmektedir. 

Olgun ve ciddi görünmeyi sevenler için ise Klasik giyim tarzının tam onlara göre olduğunu söyleyebiliriz. İkili ya da üçlü takımlarla oluşturulan bu tarza klasik ayakkabılar ve kumaş parçalar eşlik etmektedir. Tarz tiplerinden olan Vintage, Retro ya da Bohem tarzın dokunuşlarını giyime yansıtarak farklı bir tarz yorumlamak da mümkündür. 

Yorumlar kapatıldı.